Huurbeheer

Het Latour & Petit- team adviseert u zo goed mogelijk omtrent het beheer van uw vastgoed en dit zowel voor het innen van de huurgelden, de jaarlijkse afrekening van de lasten alsook met raad en daad voor het onderhoud van uw vastgoed. Contacteer ons team voor meer info.

Contacteer ons

Schatting

Een ernstige, gratis schatting gebaseerd op objectieve criteria zowel voor verkoop als voor verhuur. Met meer dan 3 transacties per dag en bijna 1,000 stukken vastgoed in portefeuille, kan onze perfecte kennis van de vastgoedmarkt u een zo realistisch mogelijke schatting garanderen.

Laat uw vastgoed schatten

Verkoop

De commercialisering van bestaand vastgoed is in handen van Aymeric Franqui, samen met zijn vast, ervaren en dynamisch team. Via optimaal gebruik van de communicatiemiddelen in verscheidene media kunnen wij u een first class commercialisering garanderen. Bovendien wordt vooraf een volledig, duidelijk en precies dossier samengesteld teneinde tot een geslaagde transactie te kunnen komen.

Ontdek ons vastgoed te koop

Verhuur

Lucienne Schmitz en Rosanna Laselva vertroetelen reeds jarenlang de eigenaars van huurpanden. Samen met hun team vinden ze voor u zeer snel de ideale huurder, dit dankzij onze goed relaties met internationale bedrijven, met de EG, de Navo, ambassades en Relocation kantoren.

Ontdek ons vastgoed te huur

Nieuw vastgoed

"Onze afdeling ""nieuwbouw"" biedt u een grote keuze aan appartementen en huizen in een dertigtal projecten in het Brusselse Gewest, Brabant en de provincie Namen. Tanguy van der Straten en Philippe Mestach en hun team staan ter uwe beschikking voor een investering of voor eigen gebruik.

Ontdek onze nieuwbouwprojecten

Assistentie-woningen

In de assistentiewoningen heeft u een eigen appartement met alle confort van een hotel. Wij bieden u kwaliteitsvolle appartementen aan in verschillende residenties in het Brussselse Gewest en in Brabant. Aarzel niet om Barbara Latour te contacteren die u graag zal helpen in uw zoektocht.

Ontdek onze assistentiewoningen

Investering

Door de synergie tussen onze departementen en de ervaring van alle mensen in onze teams, kunnen wij u een grote waaier aan vastgoedbeleggingen aanbieden. Van de speculatieve belegging met gegarandeerd rendement, de opbrengsteigendom en de bouwgrond tot het nieuwbouw-appartement. Contacteer ons voor een gepersonaliseerde aanpak voor uw opzoeking.

Contacteer onze investeringsexperten