Ik wilMijn pand verkopen

Latour & Petit begeleidt u bij de verkoop van uw vastgoed

Een stabiel en ervaren team leidt met een dynamische aanpak de verkoop van bestaand vastgoed in goede banen. We zetten uw pand erg uitgebreid en op een hoogstaande manier in de kijker via tal van kanalen.

Bovendien stellen we altijd een volledig, duidelijk en nauwkeurig dossier op. Dat biedt de gemoedsrust die nodig is voor een succesvolle transactie en een verkoop tegen de beste prijs.

Een kwalitatief klantenbestand

We zetten het verkoopproces in gang door uw pand naar ons KLANTENBESTAND te sturen. We beschikken namelijk over een lijst van kandidaat-kopers van wie we de verzoeken zeer regelmatig opvolgen. Ook houden we goed in de gaten hoe hun zoekcriteria evolueren. Afhankelijk van het type vastgoed beschikken we over 500 tot 4500 kandidaat-kopers.

Deze eerste nog vrij vertrouwelijke stap helpt ons om de markt te testen. Zo weet u snel welke van onze klanten weleens interesse zouden kunnen hebben voor uw type pand. Vervolgens beginnen we samen met u met de officiële verkoop van uw pand. Indien nodig sturen we bij, zodat u de maximale waarde eruit kunt halen.

Testimonials

Zij vertrouwen op ons

"Ik vond vooral de professionele doeltreffendheid van dit kantoor een grote troef. Hun marktkennis, hun kandidaat-kopers, het EPB-certificaat, de administratieve verplichtingen ... Alles doet mevrouw Agneessens met de glimlach!"
André S
"Wij kochten een appartement in Brussel via Latour & Petit en zijn heel tevreden over de professionele service en de snelle en vooral grondige werking van makelaar Pierre. Dit kantoor is een aanrader voor iedereen die een appartement of huis wil kopen of verkopen."
Andrej D
"Ook onze welgemeende dank aan mevrouw Dugait, die blijk gaf van buitengewone expertise en professionaliteit. Nauwgezet heeft ze de verkoop van mijn appartement in een mum van tijd afgerond. Bravo!"
Benoit D
"Wij bevelen Latour & Petit zonder de minste aarzeling aan! Ook al verloopt de verkoop van vastgoed niet altijd even vlot, het kantoor draagt op elk moment waarden als professionaliteit, vriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dank aan het hele team, en in het bijzonder aan Sophie, Maxime en Nicolas. Jullie team is geweldig!"
Charlotte M
"Toen ik op zoek was naar een huisgenoot in Brussel, klopte ik bij Latour & Petit aan. Ik was zeer tevreden over hun hulp en advies. Ik had vooral contact met Stanislas, en hij heeft me echt goed geholpen bij mijn zoektocht. Ik raad dit kantoor ten zeerste aan!"
Clement H
"Tijdens ons verblijf in het buitenland deden we een beroep op Latour & Petit om een appartement te vinden in Brussel. We zijn uitermate tevreden over hun dienstverlening. Onze makelaar Nathan had snel een antwoord op al onze vragen. Ik raad dit kantoor ten zeerste aan!"
Elle V
"Een uitstekende service! In de vier jaar dat ik in Brussel woon, is dit de eerste keer dat een vastgoedmakelaar de tijd heeft genomen om goed naar zijn klant te luisteren en tegelijkertijd op zoek te gaan naar hoogwaardige appartementen. Veel succes nog! "
Grégoire C
"Ik kreeg de kans om samen te werken met Mélanie Thys. Zij deed onmiddellijk het nodige voor de verkoop van mijn appartement. Alles verliep vlot. Dat is natuurlijk bijzonder prettig en verdient applaus. Mevrouw Thys is iemand die zich met de nodige efficiëntie en ernst van haar taak kwijt en steeds beschikbaar is. Ik raad haar zonder enige aarzeling aan."
Isabelle
FAQ

Hebt u vragen?

Hoeveel kosten agentschapskosten?

Hoe kan ik het beste kantoor voor mijn vastgoed kiezen ?

Hoe kan ik een goede huurder vinden ?

Hoe kies je een goede bewoner?

Hoe de waarde bepalen van vastgoed / mijn woning / mijn appartement ?