Ik wilInvesteren

Investeren in vastgoed blijft een uitstekende belegging

In de ongeziene tijden die we beleven op economisch vlak, blijft vastgoed een uitstekende belegging in België. Daarom willen steeds meer mensen investeren in een pand.

Waarom is het interessant om in vastgoed te investeren?

Investeren in een nieuw pand

Investeren in een nieuw pand is heel slim. Wanneer u wilt beleggen, moet u precies weten hoeveel uw investering zal kosten. Het voordeel van nieuw vastgoed is dat de kostprijs beheersbaar blijft. U beschikt namelijk over een vaste prijs en tien jaar garantie op de stabiliteit en waterdichtheid van het gebouw.

Deze tienjarige garantie biedt zekerheid, te meer aangezien het hier gaat om twee aspecten die problemen kunnen veroorzaken of erg duur kunnen uitdraaien indien er iets misgaat met uw nieuwbouw.

Bovendien liggen de kosten lager. Dit is dus een ‘perfect businessplan’: u weet van bij het begin precies hoeveel u moet betalen. En u profiteert vijftien jaar lang van een rendement van X.

Investeren in een bestaand pand

Ook investeren in bestaand vastgoed kan een interessante optie zijn. Voor een geslaagde investering moet u wel de kosten onder controle houden en ervoor zorgen dat het gebouw goed geïsoleerd is.

Investeren in een huurpand

Het is ook perfect mogelijk om te investeren in een pand dat al wordt verhuurd. In dat geval hoeft u zelf geen huurder(s) te vinden en ontvangt u onmiddellijk huurinkomsten.

Bij Latour & Petit kunt u rekenen op een team van specialisten die u helpen veilig te investeren. Neem zeker contact met ons op op het nummer +32 2 777 19 14 of door het formulier hieronder in te vullen!

Contacteer ons

Bij Latour & Petit kunt u rekenen op een team van specialisten die u kunnen helpen veilig te investeren. Aarzel niet om ons te contacteren op 02 777 19 14 of door het formulier in te vullen.
Testimonials

Zij vertrouwen op ons

"Ik vond vooral de professionele doeltreffendheid van dit kantoor een grote troef. Hun marktkennis, hun kandidaat-kopers, het EPB-certificaat, de administratieve verplichtingen ... Alles doet mevrouw Agneessens met de glimlach!"
André S
"Wij kochten een appartement in Brussel via Latour & Petit en zijn heel tevreden over de professionele service en de snelle en vooral grondige werking van makelaar Pierre. Dit kantoor is een aanrader voor iedereen die een appartement of huis wil kopen of verkopen."
Andrej D
"Ook onze welgemeende dank aan mevrouw Dugait, die blijk gaf van buitengewone expertise en professionaliteit. Nauwgezet heeft ze de verkoop van mijn appartement in een mum van tijd afgerond. Bravo!"
Benoit D
"Wij bevelen Latour & Petit zonder de minste aarzeling aan! Ook al verloopt de verkoop van vastgoed niet altijd even vlot, het kantoor draagt op elk moment waarden als professionaliteit, vriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dank aan het hele team, en in het bijzonder aan Sophie, Maxime en Nicolas. Jullie team is geweldig!"
Charlotte M
"Toen ik op zoek was naar een huisgenoot in Brussel, klopte ik bij Latour & Petit aan. Ik was zeer tevreden over hun hulp en advies. Ik had vooral contact met Stanislas, en hij heeft me echt goed geholpen bij mijn zoektocht. Ik raad dit kantoor ten zeerste aan!"
Clement H
"Tijdens ons verblijf in het buitenland deden we een beroep op Latour & Petit om een appartement te vinden in Brussel. We zijn uitermate tevreden over hun dienstverlening. Onze makelaar Nathan had snel een antwoord op al onze vragen. Ik raad dit kantoor ten zeerste aan!"
Elle V
"Een uitstekende service! In de vier jaar dat ik in Brussel woon, is dit de eerste keer dat een vastgoedmakelaar de tijd heeft genomen om goed naar zijn klant te luisteren en tegelijkertijd op zoek te gaan naar hoogwaardige appartementen. Veel succes nog! "
Grégoire C
"Ik kreeg de kans om samen te werken met Mélanie Thys. Zij deed onmiddellijk het nodige voor de verkoop van mijn appartement. Alles verliep vlot. Dat is natuurlijk bijzonder prettig en verdient applaus. Mevrouw Thys is iemand die zich met de nodige efficiëntie en ernst van haar taak kwijt en steeds beschikbaar is. Ik raad haar zonder enige aarzeling aan."
Isabelle
FAQ

Hebt u vragen?

Hoeveel kosten agentschapskosten?

Hoe kan ik het beste kantoor voor mijn vastgoed kiezen ?

Hoe kan ik een goede huurder vinden ?

Hoe kies je een goede bewoner?

Hoe de waarde bepalen van vastgoed / mijn woning / mijn appartement ?