facebook

Contact

Onze Agenstchappen in Brussel, Namen en Waterloo

Vastgoedkantoor Woluwe

Paul Hymanslaan 83/A01, 1200 St. Lambrechts Woluwe

Vastgoedkantoor Namur

Chaussée de Marche 474, 5101 Erpent
+32 81 303 404

Vastgoedkantoor Dumon

Baron Albert d'Huartlaan 130, 1950 Kraainem

Vastgoedkantoor Châtelain

Place du Châtelain 9, 1050 Ixelles

Vastgoedkantoor Waterloo

Avenue Reine Astrid 215, 1410 Waterloo
Contacteer ons
Test
Wij zijn ter uwe beschikking om op al uw vragen te antwoorden

U kan ons telefoneren of het formulier hieronder invullen en we contacteren u binnen de 24 uur

Openingsuren
Vastgoedkantoor Bruxelles
Maandag - Vrijdag
9u-18u
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
Vastgoedkantoor Namur
Maandag - Vrijdag
9u-17u30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
Vastgoedkantoor Waterloo
Maandag - Vrijdag
9u-18u
Zaterdag
10u-13u
Zondag
Gesloten

FAQ

Beroep doen op een vastgoedmakelaar die gratis uw vastgoed komt schatten biedt veel voordelen. U zal een objectieve en omstandige schatting krijgen. Hiervoor zal de makelaar bij zijn bezoek aan uw goed de oppervlakte meten en zal hij een reeks criteria analyseren zoals de ligging, de staat van het goed, zijn conformiteit aan de reglementeringen enz. Hij zal u eveneens ter vergelijking de prijzen geven van vastgoed van hetzelfde type in uw buurt.

Een goede schatting van uw vastgoed zal u toelaten uw goed snel te kunnen verkopen en eventuele discussies met de kopers te vermijden. Het is dus van belang uw goed niet onder- noch over te waarderen. Immers, een overgewaardeerd goed zal zeker van zijn waarde verliezen als de eigenaar zich uiteindelijk verplicht ziet de vraagprijs te doen zakken, soms zelfs onder de prijs die door de makelaars was aangeraden. Het is dus uiterst belangrijk het goed aan te bieden tegen een prijs die het best overeenstemt met de marktprijs.

De agentschapskosten voor verkoop bedragen over het algemeen rond de 3% ex BTW voor een volledige ten laste neming en een dekking van alle verantwoordelijkheden die een erkend vastgoedkantoor te beurt vallen.
Voor verhuur: 1 maand huur ex BTW voor het vinden van een huurder van uw goed en om alle nodige stappen te ondernemen vanaf de huurovereenkomst tot de registratie ervan.