Ik wilMijn pand laten verhuren

Wij laten uw vastgoed optimaal renderen

De professionals van Latour & Petit verzorgen het beheer van uw vastgoed en zijn het eerste aanspreekpunt voor uw huurders.

Onze aanpak rust op drie pijlers: het financiële pakket, het investeringspakket en de optie werken. Naast deze drie pijlers gaan wij, samen met onze verhuurafdeling, op zoek naar nieuwe huurders wanneer dat nodig is (inclusief de gebruikelijke ondersteunende diensten zoals een gedetailleerde plaatsbeschrijving, huurovereenkomsten e.d. opstellen).

Bij Latour & Petit bent u zeker van een professionele en volledige service, in alle vertrouwen.

Om met een gerust hart van uw investering te genieten, bieden wij u twee servicepakketten aan

https://wp.latouretpetit.be/app/uploads/2022/12/leaflet-gestion-nl.jpg
Financieel pakket (F)
€ 50/maand, excl. btw
Pakket comfort (C)
Vanaf € 99/maand, excl. btw

Voor de huurder in de woning intrekt

Wanneer de huurder in de woning intrekt

Tijdens de huurperiode

Aanvullende diensten

Testimonials

Zij vertrouwen op ons

"Ik vond vooral de professionele doeltreffendheid van dit kantoor een grote troef. Hun marktkennis, hun kandidaat-kopers, het EPB-certificaat, de administratieve verplichtingen ... Alles doet mevrouw Agneessens met de glimlach!"
André S
"Wij kochten een appartement in Brussel via Latour & Petit en zijn heel tevreden over de professionele service en de snelle en vooral grondige werking van makelaar Pierre. Dit kantoor is een aanrader voor iedereen die een appartement of huis wil kopen of verkopen."
Andrej D
"Ook onze welgemeende dank aan mevrouw Dugait, die blijk gaf van buitengewone expertise en professionaliteit. Nauwgezet heeft ze de verkoop van mijn appartement in een mum van tijd afgerond. Bravo!"
Benoit D
"Wij bevelen Latour & Petit zonder de minste aarzeling aan! Ook al verloopt de verkoop van vastgoed niet altijd even vlot, het kantoor draagt op elk moment waarden als professionaliteit, vriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dank aan het hele team, en in het bijzonder aan Sophie, Maxime en Nicolas. Jullie team is geweldig!"
Charlotte M
"Toen ik op zoek was naar een huisgenoot in Brussel, klopte ik bij Latour & Petit aan. Ik was zeer tevreden over hun hulp en advies. Ik had vooral contact met Stanislas, en hij heeft me echt goed geholpen bij mijn zoektocht. Ik raad dit kantoor ten zeerste aan!"
Clement H
"Tijdens ons verblijf in het buitenland deden we een beroep op Latour & Petit om een appartement te vinden in Brussel. We zijn uitermate tevreden over hun dienstverlening. Onze makelaar Nathan had snel een antwoord op al onze vragen. Ik raad dit kantoor ten zeerste aan!"
Elle V
"Een uitstekende service! In de vier jaar dat ik in Brussel woon, is dit de eerste keer dat een vastgoedmakelaar de tijd heeft genomen om goed naar zijn klant te luisteren en tegelijkertijd op zoek te gaan naar hoogwaardige appartementen. Veel succes nog! "
Grégoire C
"Ik kreeg de kans om samen te werken met Mélanie Thys. Zij deed onmiddellijk het nodige voor de verkoop van mijn appartement. Alles verliep vlot. Dat is natuurlijk bijzonder prettig en verdient applaus. Mevrouw Thys is iemand die zich met de nodige efficiëntie en ernst van haar taak kwijt en steeds beschikbaar is. Ik raad haar zonder enige aarzeling aan."
Isabelle
FAQ

Hebt u vragen?

Hoeveel kosten agentschapskosten?

Hoe kan ik het beste kantoor voor mijn vastgoed kiezen ?

Hoe kan ik een goede huurder vinden ?

Hoe kies je een goede bewoner?

Hoe de waarde bepalen van vastgoed / mijn woning / mijn appartement ?