IK WENSmijn pand te verhuren

Wij helpen u bij de verhuur van uw eigendom

Bij een geslaagde verhuur van vastgoed komen de ambities van de eigenaar en de levenswijze van de huurder samen.
Dankzij onze ervaring en bevoorrechte relaties met grote bedrijven en internationale instellingen vinden wij in de kortst mogelijke tijd de ideale kandidaat.

Our approach consists of the following steps:

We beoordelen uw pand en staan u bij met professioneel advies

De huurwaarde bepalen we op basis van objectieve parameters. We evalueren deze parameters en geven u tips over de beste weg naar een optimaal huurrendement en een pand dat nooit leeg staat.

We stellen een flexibele huurovereenkomst op

Onze huurovereenkomst voor panden, al dan niet met een exclusiviteitsclausule, is altijd voor een korte periode. Op die manier garanderen wij de best mogelijke dienstverlening en termijnen voor u als eigenaar. We spelen kort op de bal bij de commercialisering van uw pand.

Zorgen voor een effectieve ontwikkeling van uw eigendom

We zetten uw pand doeltreffend in de kijker met foto’s en beschrijvingen van de hand van vastgoedprofessionals. Die zijn duidelijk, transparant en aantrekkelijk. Vervolgens werken we verschillende strategieën uit om de advertentie van uw pand bij de juiste doelgroepen te krijgen.

We organiseren de plaatsbezoeken

Op basis van uw agenda en de beschikbaarheid van de bewoner plannen we individuele plaatsbezoeken. We verzamelen alle informatie en solide garanties om u de gepaste kandidaten voor te stellen.

Opstellen van het huurcontract

We verzamelen alle informatie en solide garanties om u de gepaste kandidaten voor te stellen. We stellen een huurovereenkomst op. Een huurovereenkomst moet beantwoorden aan de geldende wetgeving, maar ook aan wat de eigenaar van het pand precies wil. Latour & Petit helpt eigenaars huurovereenkomsten op te stellen die aan deze twee vereisten voldoen. Onze teams worden opgeleid door juristen.

We helpen u bij de plaatsbeschrijving en de eerste stappen.

Op verzoek van de eigenaar en op basis van een volledig dossier laten wij de plaatsbeschrijving opstellen door een expert. Bovendien begeleiden we de huurders bij hun eerste wettelijke stappen, zodat ze in alle gemoedsrust kunnen intrekken in het gehuurde pand.

Contacteer ons

Bij Latour & Petit kunt u rekenen op een team van specialisten die u helpen veilig te investeren. Graag professioneel verhuuradvies van experts? Bel naar 02 777 19 11 of vul het formulier in.

Testimonial

"Ik vond vooral de professionele doeltreffendheid van dit kantoor een grote troef. Hun marktkennis, hun kandidaat-kopers, het EPB-certificaat, de administratieve verplichtingen ... Alles doet mevrouw Agneessens met de glimlach!"
André S
"Wij kochten een appartement in Brussel via Latour & Petit en zijn heel tevreden over de professionele service en de snelle en vooral grondige werking van makelaar Pierre. Dit kantoor is een aanrader voor iedereen die een appartement of huis wil kopen of verkopen."
Andrej D
"Ook onze welgemeende dank aan mevrouw Dugait, die blijk gaf van buitengewone expertise en professionaliteit. Nauwgezet heeft ze de verkoop van mijn appartement in een mum van tijd afgerond. Bravo!"
Benoit D
"Wij bevelen Latour & Petit zonder de minste aarzeling aan! Ook al verloopt de verkoop van vastgoed niet altijd even vlot, het kantoor draagt op elk moment waarden als professionaliteit, vriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dank aan het hele team, en in het bijzonder aan Sophie, Maxime en Nicolas. Jullie team is geweldig!"
Charlotte M
"Toen ik op zoek was naar een huisgenoot in Brussel, klopte ik bij Latour & Petit aan. Ik was zeer tevreden over hun hulp en advies. Ik had vooral contact met Stanislas, en hij heeft me echt goed geholpen bij mijn zoektocht. Ik raad dit kantoor ten zeerste aan!"
Clement H
"Tijdens ons verblijf in het buitenland deden we een beroep op Latour & Petit om een appartement te vinden in Brussel. We zijn uitermate tevreden over hun dienstverlening. Onze makelaar Nathan had snel een antwoord op al onze vragen. Ik raad dit kantoor ten zeerste aan!"
Elle V
"Een uitstekende service! In de vier jaar dat ik in Brussel woon, is dit de eerste keer dat een vastgoedmakelaar de tijd heeft genomen om goed naar zijn klant te luisteren en tegelijkertijd op zoek te gaan naar hoogwaardige appartementen. Veel succes nog! "
Grégoire C

FAQs

Is het beter nieuw dan wel oud vastgoed te kopen ?

Waarom voor de verkoop via een vastgoedmakelaar werken ?

Hoe kies je een goede bewoner?

Hoe kan ik een goede huurder vinden ?

Beter kopen dan huren ?