Latour & PetitOnze diensten

Latour & Petit begeleidt u bij al uw vastgoedprojecten

Al meer dan 20 jaar staan het professionele team van vastgoedmakelaar Latour & Petit voor u klaar voor de verhuur en verkoop van woongebouwen in Brussel, Vlaams- en Waals-Brabant en de regio Namen. Een twintigtal meertalige verkopers geven u steevast het beste advies, met dank aan hun uitstekende opleidingen!

Al meer dan 20 jaar

De voordelen van kopen, verkopen of huren met L&P:

een menselijke aanpak gebaseerd op vertrouwen, respect en transparantie
een marketingstrategie op maat van uw pand en massale marketingcommunicatie
redelijke tarieven en een eenvoudige, kortlopende overeenkomst
een stabiel en ervaren team van vastgoedexperts
een echte synergie tussen verhuur, verkoop, nieuwe panden, serviceflats en verhuurbeheer
een constante opvolging van uw dossier tot aan de ondertekening van de notariële akte of de ingebruikname door de huurders
Testimonials

Zij vertrouwen op ons

"Ik vond vooral de professionele doeltreffendheid van dit kantoor een grote troef. Hun marktkennis, hun kandidaat-kopers, het EPB-certificaat, de administratieve verplichtingen ... Alles doet mevrouw Agneessens met de glimlach!"
André S
"Wij kochten een appartement in Brussel via Latour & Petit en zijn heel tevreden over de professionele service en de snelle en vooral grondige werking van makelaar Pierre. Dit kantoor is een aanrader voor iedereen die een appartement of huis wil kopen of verkopen."
Andrej D
"Ook onze welgemeende dank aan mevrouw Dugait, die blijk gaf van buitengewone expertise en professionaliteit. Nauwgezet heeft ze de verkoop van mijn appartement in een mum van tijd afgerond. Bravo!"
Benoit D
"Wij bevelen Latour & Petit zonder de minste aarzeling aan! Ook al verloopt de verkoop van vastgoed niet altijd even vlot, het kantoor draagt op elk moment waarden als professionaliteit, vriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dank aan het hele team, en in het bijzonder aan Sophie, Maxime en Nicolas. Jullie team is geweldig!"
Charlotte M
"Toen ik op zoek was naar een huisgenoot in Brussel, klopte ik bij Latour & Petit aan. Ik was zeer tevreden over hun hulp en advies. Ik had vooral contact met Stanislas, en hij heeft me echt goed geholpen bij mijn zoektocht. Ik raad dit kantoor ten zeerste aan!"
Clement H
"Tijdens ons verblijf in het buitenland deden we een beroep op Latour & Petit om een appartement te vinden in Brussel. We zijn uitermate tevreden over hun dienstverlening. Onze makelaar Nathan had snel een antwoord op al onze vragen. Ik raad dit kantoor ten zeerste aan!"
Elle V
"Een uitstekende service! In de vier jaar dat ik in Brussel woon, is dit de eerste keer dat een vastgoedmakelaar de tijd heeft genomen om goed naar zijn klant te luisteren en tegelijkertijd op zoek te gaan naar hoogwaardige appartementen. Veel succes nog! "
Grégoire C
"Ik kreeg de kans om samen te werken met Mélanie Thys. Zij deed onmiddellijk het nodige voor de verkoop van mijn appartement. Alles verliep vlot. Dat is natuurlijk bijzonder prettig en verdient applaus. Mevrouw Thys is iemand die zich met de nodige efficiëntie en ernst van haar taak kwijt en steeds beschikbaar is. Ik raad haar zonder enige aarzeling aan."
Isabelle