facebook
Levering 2022

Rose en Vert

energy
REF: 4766261
UKKEL - in de SINT-JOB woonwijk, dicht bij het Lycée Français, het treinstation Calevoet en vele winkels. Klein NIEUW gebouw bestaande uit 3 APPARTEMENTEN, waarvan twee duplex, van 83 m² tot 167,8 m² met TERRASSEN en TUIN met uitzicht op een Natura 2000-gebied. Energiezuinig gebouw met bestudeerde architectuur, een combinatie van esthetiek, milieuvriendelijkheid en hoogwaardige afwerkingen. Elke woning heeft een afgesloten garage (en kelder) verplicht in extra. Verkoop onder BTW. EPC B+. Exclusief te ontdekken bij L&P !
Chaussée Saint-Job, 1180 Uccle
Meer informatie
Andere nieuwbouwprojecten
zou u kunnen interesseren
Uccle
De gemeente
Het vervoer
Scholen
Parken
Handelszaken
Gelegen in het zuidwesten van Brussel is deze gemeente bekend om haar burgerlijke wijken (vooral rond de Prins van Oranjelaan), haar groene zones, haar sportclubs en haar levenskwaliteit. Ook bevindt zich hier het diepste duik-zwembad ter wereld: de Nemo33.
Ukkel wordt door de NMBS bediend via de stations Ukkel-Calevoet en Ukkel-Stalle, en door verschillende bus- en tramlijnen. De gemeente bevindt zich vlakbij de Brusselse Ring via de Stallestraat.
Ukkel telt vele Nederlands- en Franstalige scholen alsook internationale instellingen als de Lycée Français. Zij heeft één van de bekendste duik-zwembaden ter wereld: de Nemo33.
Ukkel heeft veel groene zones zoals het Terkamerenbos, het Wolvendaalpark, de Avijlvlakte, het Montjoiepark, het Sauvagèrepark en het Brugmannpark.
Deze gemeente heeft talrijke buurtwinkels, onder andere in de wijk Fort Jaco. Ze heeft eveneens commerciële centra , bijvoorbeeld langsheen de Stallestraat.