facebook
Levering 2023

YouWo C1.1.2

energy
REF: 4420035
WOLUWE-SAINT-LAMBERT, à proximité immédiate d'une zone verte et de toutes les facilités (commerces, transports en commun, ...), bel APPARTEMENT (3ch/1sdb/1sdd) neuf de 128 m² agrémenté d'une terrasse de 10 m². Situé au 1er étage, il se compose d'un hall d'entrée avec espace vestiaire et toilettes invités. Lumineux séjour s'ouvrant sur la terrasse orientée Sud. Cuisine ouverte super équipée. Buanderie séparée. Hall de nuit, chambre 1 avec salle de bains attenante, WC, chambre 2, chambre 3 et salle de douche. Performances énergétiques élevées et finitions intérieures de qualité. Possibilité de parking en sous-sol. Vente du terrain sous droits d'enregistrement et des constructions sous le régime de la TVA. À découvrir chez L&P.
Allee Christian de Duve, 1200 Woluwe-Saint-Lambert
Meer informatie
Andere nieuwbouwprojecten
zou u kunnen interesseren
Woluwe-Saint-Lambert
De gemeente
Het vervoer
Scholen
Parken
Handelszaken
Gelegen in het oosten van de Brusselse agglomeratie wordt ze beschouwd als één van de meest residentiële wijken van Brussel. Op de grote prestigieuze lanen die de wijk aflijnen staan de herenhuizen en grote gebouwen zij aan zij: de Tervurenlaan, de de Broquevillelaan, de Sint Michuelsboulevard, en toch is het een pluriforme gemeente.
St Lambrechts-Woluwe wordt zowel door de metro als door vele tram- en buslijnnen bediend. De gmeente ligt vlakbij de Brusselse Ring waarmee ze verbonden is door onder andere de E40 die tot aan de poorten van Brussel reikt.
St Lambrechts-Woluwe telt vele Nederlands- en Franstalige scholen. Er zijn ook veel sportcentra zoals het sportcomplex Poseidon, het Woluwe sportcentrum en La Rasante.
St Lambrechts-Woluwe is een groene gemeente met veel parken zoals het Schumanpark, het Roodebeekpark en het Georges Henripark.
De gemeente heeft veel buurtwinkels alsook commerciële centra langsheen de Woluwelaan (Shopping Center, Rob, enz.)