facebook
Levering 2021

So Stockel A

energy
REF: 4391288
ST. LAMBRECHTS-WOLUWE, tussen het Dumonplein (Stockel) en de Woluwe Shopping: het project “SO STOCKEL” biedt u een geheel van 35 APPARTEMENTEN aan (studio’s, 1,2 en 3 slaapkamers) gaande van 40,4 tot 129,6 m² binnen een mede-eigendom van 3 gebouwen, genesteld in een BEBOST PRIVEPARK in de onmiddellijke nabijheid van de Groene Wandeling (200m). De u aangeboden appartementen behalen met een EPC “B” een hoog energieprestatieniveau, zijn een zeer mooi architecturaal concept, hebben een hoogwaardige binnenafwerking, een gegarandeerd comfort in de rust van een privé eiland met beveiligde toegang. Kelders en parking ondergronds. Een nieuw project van “Besix RED” en “BelgianLand” van de hand van het architectenbureau DDS+. Te ontdekken bij L&P !
Chaussée de Stockel, 1200 Woluwe-Saint-Lambert
Meer informatie
Beschikbare nieuw appartementen
Studio
Vanaf
Niet beschikbaar
1 Slaapkamer
Vanaf
279.000€
2 Kamers
Vanaf
Niet beschikbaar
3+ Kamers
Vanaf
Niet beschikbaar
Vloer
Tous
0
Appartement Kamers Oppervlakte Terras Tuin Prijs HTVA Plan Info
Stockel A105 1
70.8m2
279.000€ Plan MEER INFORMATIE
Pas d'appartement disponible
Appartement Kamers Oppervlakte Terras Tuin Prijs HTVA Plan Info
Stockel A105 1
70.8m2
279.000€ Plan MEER INFORMATIE
Pas d'appartement disponible
Andere nieuwbouwprojecten
zou u kunnen interesseren
Woluwe-Saint-Lambert
De gemeente
Het vervoer
Scholen
Parken
Handelszaken
Gelegen in het oosten van de Brusselse agglomeratie wordt ze beschouwd als één van de meest residentiële wijken van Brussel. Op de grote prestigieuze lanen die de wijk aflijnen staan de herenhuizen en grote gebouwen zij aan zij: de Tervurenlaan, de de Broquevillelaan, de Sint Michuelsboulevard, en toch is het een pluriforme gemeente.
St Lambrechts-Woluwe wordt zowel door de metro als door vele tram- en buslijnnen bediend. De gmeente ligt vlakbij de Brusselse Ring waarmee ze verbonden is door onder andere de E40 die tot aan de poorten van Brussel reikt.
St Lambrechts-Woluwe telt vele Nederlands- en Franstalige scholen. Er zijn ook veel sportcentra zoals het sportcomplex Poseidon, het Woluwe sportcentrum en La Rasante.
St Lambrechts-Woluwe is een groene gemeente met veel parken zoals het Schumanpark, het Roodebeekpark en het Georges Henripark.
De gemeente heeft veel buurtwinkels alsook commerciële centra langsheen de Woluwelaan (Shopping Center, Rob, enz.)