facebook
Levering 2021

Moulin Blanc Villas

energy
REF: 4311289
"ZOMERVOORDELEN" tot 13.800 € korting ! Voorwaarden op aanvraag. UKKEL, nabij de Globe-wijk en het Wolvendaalpark, bieden de VILLA’S van de “ Witte Molen” u de mogelijkheid te leven in een uitzonderlijk en rustig kader. Deze 3 nieuwe gelijkvloerse villa-appartementen van 138,3 tot 154,8m² die genesteld zijn middenin een privé park, hebben alle terrassen en tuinen. Elegante en karaktervolle architectuur die nog benadrukt wordt door een gevelbekleding in zwart hout. Het gebouw combineert een zeer hoog energieprestatieniveau met kwaliteitsvolle binnenafwerking. Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse parkeerplaatsen. Verkoop van de grond onder 12,5% registratierecht en van de bouw onder 21% BTW stelsel. EPC C. Te ontdekken bij L&P!
Rue de Stalle, 1180 Uccle
Meer informatie
Beschikbare nieuw appartementen
Studio
Vanaf
Niet beschikbaar
1 Slaapkamer
Vanaf
Niet beschikbaar
2 Kamers
Vanaf
Niet beschikbaar
3+ Kamers
Vanaf
725.000€
Vloer
Tous
0
Appartement Kamers Oppervlakte Terras Tuin Prijs HTVA Plan Info
Moulin Blanc V03 3
154.8m2
725.000€ Plan MEER INFORMATIE
Pas d'appartement disponible
Appartement Kamers Oppervlakte Terras Tuin Prijs HTVA Plan Info
Moulin Blanc V03 3
154.8m2
725.000€ Plan MEER INFORMATIE
Pas d'appartement disponible
Andere nieuwbouwprojecten
zou u kunnen interesseren
Uccle
De gemeente
Het vervoer
Scholen
Parken
Handelszaken
Gelegen in het zuidwesten van Brussel is deze gemeente bekend om haar burgerlijke wijken (vooral rond de Prins van Oranjelaan), haar groene zones, haar sportclubs en haar levenskwaliteit. Ook bevindt zich hier het diepste duik-zwembad ter wereld: de Nemo33.
Ukkel wordt door de NMBS bediend via de stations Ukkel-Calevoet en Ukkel-Stalle, en door verschillende bus- en tramlijnen. De gemeente bevindt zich vlakbij de Brusselse Ring via de Stallestraat.
Ukkel telt vele Nederlands- en Franstalige scholen alsook internationale instellingen als de Lycée Français. Zij heeft één van de bekendste duik-zwembaden ter wereld: de Nemo33.
Ukkel heeft veel groene zones zoals het Terkamerenbos, het Wolvendaalpark, de Avijlvlakte, het Montjoiepark, het Sauvagèrepark en het Brugmannpark.
Deze gemeente heeft talrijke buurtwinkels, onder andere in de wijk Fort Jaco. Ze heeft eveneens commerciële centra , bijvoorbeeld langsheen de Stallestraat.